جدول کامل امتیازبندی مهاجرت به کانادا

رکن اساسی سیستم مهاجرت کانادا بر امتیازاتی استوار است که متقاضیان مهاجرت به کانادا بسته به ویژگی های شخصیتی ، حرفه ای ، کاری و تحصیلی بدست می آورند . در اکثر قریب به اتفاق برنامه های مهاجرتی کانادا از جمله برنامه های اسکیلد ورکر افراد با در نظر گرفتن مجموع امتیازاتی که مطابق لیست امتیاز های مهاجرت به کانادا کسب کرده اند، گزینش و در نهایت پذیرش می شوند .

جدول کامل امتیازبندی مهاجرت به کانادا

در این بخش جدول کامل امتیاز بندی مهاجرت به کانادا آورده می شود تا شما با مطالعه دقیق لیست امتیاز های مهاجرت به کانادا ، کلیه فاکتور هایی که می تواند برای شما امتیاز بیشتری به ارمغان بیاورد آشنا شوید . با اریکه عدل در ادامه همراه باشید .

لیست امتیازهای مهاجرت به کانادا مربوط به سرمایه انسانی

در این بخش به بررسی امتیازات عواملی خواهیم پرداخت که به ویژگی های شخصیتی خود متقاضی و همسر و سایر بستگان وی مربوطه می شود .

امتیازات مربوط به سن متقاضی

سن متقاضی متاهل به همراه همسر ( حداکثر ۱۰۰ امتیاز)

 متقاضی مجرد بدون همسر( حداکثر ۱۱۰ امتیاز )

زیر ۱۸ سال۰ امتیاز۰امتیاز
۱۸۹۰ امتیاز۹۹ امتیاز
۱۹۹۵ امتیاز۱۰۵ امتیاز
۲۰-۲۹۱۰۰ امتیاز۱۱۰ امتیاز
۳۰۹۵ امتیاز۱۰۵ امتیاز
۳۱۹۰ امتیاز۹۹ امتیاز
۳۲۸۵ امتیاز۹۴ امتیاز
۳۳۸۰ امتیاز۸۸ امتیاز
۳۴۷۵ امتیاز۸۳ امتیاز
۳۵۷۰ امتیاز۷۷ امتیاز
۳۶۶۵ امتیاز۷۲ امتیاز
۳۷۶۰ امتیاز۶۶ امتیاز
۳۸۵۵ امتیاز۶۱ امتیاز
۳۹۵۰ امتیاز۵۵ امتیاز
۴۰۴۵ امتیاز۵۰ امتیاز
۴۱۳۵ امتیاز۳۹ امتیاز
۴۲۲۵ امتیاز۲۸ امتیاز
۴۳۱۵ امتیاز۱۷ امتیاز
۴۴۵ امتیاز۶ امتیاز
بالای ۴۵۰ امتیاز۰ امتیاز

 

امتیازات مربوط به تحصیلات متقاضی

میزان تحصیلاتمتاهل (۱۴۰ امتیاز برای متقاضی و ۱۰ امتیاز برای همسر)مجرد (حداکثر ۱۵۰ امتیاز )
 دبیرستان۰۰ امتیاز
دیپلم۲۸ امتیاز برای متقاضی و ۲ امتیاز برای همسر۳۰ امتیاز
سال اول کارشناسی۸۴ امتیاز برای متقاضی و ۶ امتیاز برای همسر۹۰ امتیاز
سال دوم کارشناسی۹۱ امتیاز برای متقاضی و ۷ امتیاز برای همسر۹۸ امتیاز
سال سوم کارشناسی و بالاتر۱۱۲ امتیاز برای متقاضی و ۸ امتیاز برای همسر۱۲۰ امتیاز
 سطح تحصیلات ۱۴۰ امتیاز برای متقاضی و ۱۰ امتیاز برای همسربه همراه همسر حداقل ۱۵۰ امتیاز 
 ۲ یا چند مدرک تحصیلی بعد از دیپلم که حداقل یکی از آنها بعد از دوره تحصیلی ۳ ساله تمام شده باشد.۱۱۹ امتیاز برای متقاضی و ۹ امتیاز برای همسر۱۲۸ امتیاز
کارشناسی ارشد۱۲۶ امتیاز برای متقاضی و ۱۰ امتیاز برای همسر ۱۳۵ امتیاز
دکتری۱۴۰ امتیاز برای متقاضی و ۱۰ امتیاز برای همسر۱۵۰ امتیاز

مهارت های زبانی زبان اول ( انگلیسی یا فرانسوی )

امتیاز زبان کانادایی CLBمتقاضی متاهل ( حداکثر  ۱۲۸ امتیاز برای متقاضی و ۲۰ امتیاز برای همسر )متقاضی مجرد ( حداکثر ۱۳۶ امتیاز )
برای هر مهارت زبانی۳۲ امتیاز برای متقاضی و ۵ امتیاز برای همسر۳۴ امتیاز
CLB 3 و پایین تر۰ امتیاز۰ امتیاز
CLB 4۶ امتیاز برای متقاضی و ۰ امتیاز برای همسر۶ امتیاز
CLB 5۶ امتیاز برای متقاضی و ۱ امتیاز برای همسر۶ امتیاز
CLB 6۸ امتیاز برای متقاضی و ۱ امتیاز برای همسر۹ امتیاز
CLB 7۱۶ امتیاز برای متقاضی و ۳ امتیاز برای همسر۱۷ امتیاز
CLB 8۲۲ امتیاز برای متقاضی و ۳ امتیاز برای همسر۲۳ امتیاز
CLB 9۲۹ امتیاز برای متقاضی و ۵ امتیاز برای همسر۳۱ امتیاز
CLB 10 و بالاتر۳۲ امتیاز برای متقاضی و ۵ امتیاز برای همسر۳۴ امتیاز

نکته : امتیازات درج شده در جدول بالا برای هر کدام از مهارت های زبانی از قبیل خواندن ، نوشتن ، مکالمه و مهارت شنیداری در نظر گرفته خواهد شد .

مهارت های زبان دوم ( انگلیسی یا فرانسوی )

امتیاز زبان کانادایی CLBمتقاضی متاهل ( حداکثر  ۲۲ امتیاز )متقاضی مجرد ( حداکثر ۲۴ امتیاز )
برای هر مهارت زبانی۶ امتیاز۶ امتیاز
CLB 4 و پایین تر۰ امتیاز۰ امتیاز
CLB 5 یا ۶۱ امتیاز۱ امتیاز
CLB 7 یا ۸۳ امتیاز۳ امتیاز
CLB 9 و بالاتر۶ امتیاز۶ امتیاز

نکته : امتیازات درج شده در جدول بالا برای هر کدام از مهارت های زبانی از قبیل خواندن ، نوشتن ، مکالمه و مهارت شنیداری در نظر گرفته خواهد شد .

سابقه کار کانادایی

تعداد سالهای سابقهبه همراه همسر(حداکثر ۲۲ امتیاز)بدون همسر یا مجرد (حداکثر ۲۴ امتیاز)
کمتر از یک سال۰ امتیاز۰ امتیاز
۱ سال۳۵ امتیاز برای متقاضی و ۵ امتیاز برای همسر۴۰ امتیاز
۲ سال۴۶ امتیاز برای متقاضی و ۷ امتیاز برای همسر۵۳ امتیاز
 ۳ سال۵۶ امتیاز برای متقاضی و۸ امتیاز برای همسر۶۴ امتیاز
۴ سال۶۳ امتیاز برای متقاضی و ۹ امتیاز برای همسر۷۲ امتیاز
۵ سال و یا بیشتر۷۰ امتیاز برای متقاضی ۱۰ امتیاز برای همسر۸۰ امتیاز

سیستم رتبه بندی جامع:مهارت هاو توانایی های قابل انتقال

به طور میانگین ۱۰۰ امتیاز به متقاضی دارای فاکتورهای انتقال مهارت داده شده است.پنج ترکیب از قابلیت انتقال چنین مهارت وجود دارد،حداکثر ۵۰ امتیاز برای هر ترکیب وجود دارد.حتی اگرامتیاز یک کاندیدا در مجموع بیش از ۱۰۰باشد، فقط ۱۰۰ امتیاز بر اساس سیستم رتبه بندی جامع اعطا می شود.متقاضیان با همراه و یا بدون همراه با همسر و یا بدون همسر و یا همسر قانونی این امتیاز برای هر توانایی انتقال دقیقا به همان روش داده می شود.هیچ امتیازی به همسر متقاضی و یا همسر قانونی داده نمی شود. 

 

تحصیلات۱ سال تجریه کاری متقاضی۲ سال یا بیشتر از تجربه کاری متقاضی
بدون تحصیلات- دیپلم۰ امتیاز۰ امتیاز
یک سال یا بیشتر تحصیلات بالاتر از دبیرستان۱۳ امتیاز۲۵ امتیاز
دارا بودن مدرک تحصیلی بالاتر از دیپلم که یکی از آنها بیشتر به طول انجامیده باشد.۲۵ امتیاز۵۰ امتیاز

تحصیلات و توانایی زبان

تحصیلاتCLB 7 و یا بالاتر در همه زبان ها،با حداقل یکی از CLB 8 هاCLB 9 ویا بالاتر برای همه زبانها
بدون تحصیلات بعد از دیپلم۰ امتیاز۰ امتیاز
یک سال یا بیشتر تحصیلات بالاتر از دبیرستان۱۳ امتیاز۲۵ امتیاز
دارا بودن مدرک تحصیلی بالاتر از دیپلم که یکی از آنها بیشتر به طول انجامیده باشد.۲۵ امتیاز۵۰ امتیاز

تحصیلاتCLB 7 یا بالاتر در همه زبانها، با حداقل توانایی در یکی از CLB 8CLB 9 و یا بالاتر برای همه زبانها
مقدماتی که حداقل ۳ سال طول کشیده است

توانایی زبان و بدون سابقه کار کانادایی

سابقه کار غیر کاناداییCLB 7 و یا بالاتر برای همه زبان ها،با حداقل توانایی در یکی از CLB 8  هاCLB 9 یا بالاتر برای همه زبان ها
بدون سابقه کار کانادایی۰ امتیاز۰ امتیاز
۱ و یا ۲ سال سابقه کار غیرکانادایی۱۳ امتیاز۲۵ امتیاز
سابقه کار غیر کانادایی ۳ سال و یا بیشتر۲۵ امتیاز۵۰ امتیاز

سابقه کاری در کانادا و  سابقه کاری غیر کانادایی

سوابق کاری۱ سال سابقه کار کانادایی۲ سال و یا بیشتر تجربه کاری کانادایی
بدون سابقه کار کانادایی۰ امتیاز۰ امتیاز
۱ و یا ۲ سال سابقه کار غیر کانادایی۱۳ امتیاز۲۵ امتیاز
۳ سال و یا بیشتر سابقه کار غیر کانادایی۲۵ امتیاز۵۰ امتیاز

گواهی سابقه کار و یک مهارت زبان

گواهی سابقه کاری که استان آن را تائید کرده باشد۲۵ امتیاز۵۰ امتیاز

سیستم رتبه بندی جامع :نکات بیشتر

برنامه مهاجرت ایالتی 
(PNP)
امتیازات
برای درخواست بیشتر از یک ایالت کانادا (غیر از کبک)۶۰۰ امتیاز
ارائه جزئیاتی از مشاغل مرتبطامتیازات
 پیشنهاد واجد شرایط شغلی از کار فرمای کانادایی در صورتی که پیشنهاد در مشاغل در گروه اصلی باشد ۰۰ مدیریت ارشد باشد۲۰۰ امتیاز
 پیشنهاد واجد شرایط شغلی از کار فرمای کانادایی اگر شغل پیشنهادی  واجد شرایط  با شغل متقاضی مرتب شده باشد۵۰ امتیاز
 سوابق تحصیلی کاناداییامتیازات
اگر متقاضی دارای یک مدرک معتبر  در مقطع تحصیلی دیپلم و یا یک یا دو سال پس از دیپلم از کانادا داشته باشد۱۵ امتیاز
 اگر متقاضی همچنین دارای:

  • دارای یک مدرک معتبر تحصیلات بالاتر از دیپلم از ۳ سال و یا بیشتر باشد.
  • دارای یک مدرک معتبر از دانشگاه در مقطع کارشناسی یا در مقطع دکترا برای مشاغل طبقه بندی شده در ماتریس طبقه بندی ملی در مهارت سطح ۱ برای هر گواهی که توسط سازمان نظارت ایالتی ارائه شده است.
۳۰ امتیاز
برنامه مهاجرت ایالتی (PNP) امتیازات
  • یک گواهی معتبر از دانشگاه در مقطع دکترا

 

مهارت زبان فرانسویامتیازات
اگر متقاضی مدرک مقدماتی  (معادل CLB 7 ) یا یا بالاترارائه کند ، و مهارت انگلیسی سطح CLB 4 یا پایین تر (یا نتیجه آزمون زبان انگلیسی)۱۵ امتیاز
اگر متقاضی مدرک مقدماتی ا (معادل CLB 7 ) یا بالاتر ارائه کند، و مهارت انگلیسی سطح CLB 5 یا بالاتر۳۰ امتیاز
خواهر،برادر در کاناداامتیازات
اگر متقاضی و یا همراه متقاضی شامل همسر/ همسر قانونی،خواهر و یا برادری در کانادا داردکه درکانادا حداقل ۱۸ سال اقامت دائمی دارد.

  • متقاضی یا همسر و یا شریک قانونی متقاضی با خواهر در کانادا باید از امادر و یا پدر اشتراک داشته باشند این نسبت می تواند از طریق نسبت خونی،فرزند خواندگی،ازدواج،و یا همسر قانونی باشد.
۱۵ امتیاز

 امتیازات تعیین شده برای تحصیلات کانادایی اگر با هدف دریافت گواهی نامه باشد متقاضی:

  • در کانادا دریک موسسه تحصیلی کانادایی تحصیل کرده باشد؛
  • به صورت تمام وقت و یا به مدت ۸ ماه آموزشی ثبت نام شده باشد؛
  • به مدت ۸ ماه حضور فیزیکی در کانادا داشته باشد؛

 

حداقل امتیازی که به داشتن خواهر در کانادا عطا می گردد،صرفنظر از تعداد خواهران در کانادا و یا (همسر/همسرقانونی ،اگر وجود دارد) ۱۵ امتیاز می باشد.

میزان امتیازات موجود به علاوه فاکتورهای بیشتر برای هر متقاضی ۶۰۰ امتیاز است.بنابراین،اگر متقاضی مقطع تحصیلی بالاتر از دیپلم را گذرانده باشد و به عنوان یکی از متقاضیان تحصیلی یکی از ایالت های کانادا پذیرفته شده باشد متقاضی ۶۰۰ امتیاز اضافی بدلیل این فاکتور دریافت می کند) به جای (۶۱۵ یا ۶۳۰ امتیاز)

همراهان عزیز اریکه عدل ٬ این جدول مرتبا در حال بازنگری ٬ اصلاح است.