اسکیلد ورکر فدرال کانادا

یکی از شاخه های برنامه اسکیلد ورکر یا برنامه مهاجرت نیروهای متخصص برنامه اسکیلد ورکر فدرال کانادا است . این برنامه در کنار برنامه اسکیلد ورکر کبک کانادا قرار می گیرد و مخصوص اقامت در ایالات فدرال کانادا به غیر از کبک است . برای آشنایی با برنامه اسکیلد ورکر فدرال کانادا با ما همراه باشید .

آشنایی با برنامه اسکیلد وکر فدرال کانادا

درخواست های برنامه اسکیلد ورکر فدرال کانادا بر اساس توانایی های متقاضی برای اینکه بتواند از نقطه نظر مالی پس از مهاجرت در کانادا مستقر شود ، بررسی می گردند . از مورخه ۱ ژانویه ۲۰۱۵ ، درخواست های اسکیلد ورکر فدرال کانادا در چهارچوب ورود سریع سیستم گزینش مهاجرت کانادا بررسی و پذیرفته می شوند . متقاضیانی که مطابق برنامه اسکیلد ورکر فدرال کانادا واجد شرایط شناخته می شوند ، بای ابتدا اظهارنامه ای در خصوص هدف خود از مهاجرت به کانادا تهیه و تقدیم مقامات کانادایی کنند . این پروسه از طریق حساب کاربری آنلاین ورود سریع انجام می شود .

سلام مهاجر ! آیا با انجمن تخصصی ایمیگرام آشنایی دارید ؟

ایمیگرام محلی برای بحث و گفتگو درباره اقامت و مهاجرت است. 

شما هم همین حالا به جمع کاربران انجمن ایمیگرام بپیوندید.

ملاک واجد شرایط بودن برای اسکیلد ورکر فدرال

برای اینکه شما در برنامه اسکیلد ورکر فدرال کانادا واجد شرایط شناخته شوید و پس از مهاجرت به کانادا ، اقامت دائم دریافت کنید ، باید شرایط زیر را دارا باشید :

  • حداقل یک سال سابقه کار حرفه ای مداوم و تمام وقت دارای حقوق و دستمزد در ۱۰ سال گذشته در یک رشته شغلی تخصصی که نیازمند مهارت و تبحر است و یا ،
  • صلاحیت برای اشتغال برنامه ریزی شده در کانادا به همراه یک پیشنهاد کار تمام وقت و دائمی از یک کارفرمای کانادایی و ،
  • دارای بودن سطح حداقلی تسلط بر یکی از دو زبان رسمی کانادا ، انگلیسی و یا فرانسوی

به علاوه ، متقاضیان اسکیلد ورکر فدرال کانادا باید حداقل ۶۷ امتیاز  بر اساس جدول گزینش و امتیازبندی متقاضیان مهاجرت به کانادا داشته باشند .

امتیازات مورد نیاز برای اسکیلد ورکر فدرال کانادا

عناوینی که متقاضیان باید در انها امتیاز داشته باشند را در ادامه توضیح می دهیم .

  • تحصیلات : متقاضیان مهاجرت از طریق اسکیلد ورکر فدرال کانادا میتوانند تا ۲۵ امتیاز خود را از طریق میزان تحصیلات کسب نمایند .
  • مهارت های زبانی : متقاضیان مهاجرت از طریق اسکیلد ورکر فدرال کانادا می توانند تا ۲۸ امتیاز ( ۲۴ امتیاز برای زبان رسمی اصلی و ۴ امتیاز برای زبان رسمی دوم ) کسب نمایند .
  • سابقه کاری : مطابق این معیار ، متقاضیان می توانند تا ۱۵ امتیاز برای یک شغل با درآمد مشخص ، سابقه کاری حرفه ای که در ۱۰ سال گذشته داشته اند بدست بیاورند . با این حال متقاضی باید حداقل ۹ امتیاز در این بخش داشته باشد تا واجد شرایط شناخته شود .
  • سن و سال : متقاضی می توانند ۱۲ امتیاز بر اساس سن و سال خود در این بخش کسب نماید . هر چه سن و سال کمتر باشد امتیاز بیشتر خواهد بود .
  • اشتغال برنامه ریزی شده : متقاضیان اگر بتوانند یک اشتغال برنامه ریزی شده با شرایط مشخص را فراهم کنند ،  در این بخش می توانند تا ۱۰ امتیاز را از آن خود کنند .
  • قابلیت سازگاری : متقاضیان در این بخش میتوانند تا ۱۰ امتیاز را از آن خود کنند . این فاکتور شامل عناصری است که نشان می دهد متقاضی تا چه حد در هنگام مهاجرت به کانادا با محیط جدید وفق پذیر است .

پس از اینکه اثبات شد که متقاضیان مهاجرت از طریق اسکیلد ورکر فدرال کانادا واجد شرایط هستند ، گام بعدی این است که اثبات نمایند دارای منابع مالی کافی برای پشتیبانی خود و خانواده شان در زمان مهاجرت به کانادا می باشند .

در نهایت ، متقاضیان مهاجرت از طریق اسکیلد ورکر فدرال کانادا و وابستگان آنها بایستی معینات پزشکی را پشت سر بگذارند و همچنین گواهی عدم سوء سابقه خود را نیز مطابق قوانین مهاجرت کانادا دریافت نمایند .